top of page
logo-vm-imgtext-wit.png

Alles draait hier om
het buitenleven

IMG_1807.jpg

Volop genieten van het Spaanse leven doe je vooral buiten toch? Enter het dakterras van maar liefst 90 m2. Bakken en braden kan hier perfect in de buitenkeuken mét barbecue - of parilla zoals de Spanjaarden zeggen. De lange eettafel onder de pergola garandeert urenlang tafelen, bijpraten en borrelen onder de sterrenhemel. Overdag hier genieten? Dan zorgt de terrasoverkapping voor precies de hoeveelheid schaduw die je wenst. En de loungebank van zes meter geeft je álle ruimte om een middagje te chillen.

Hele jaar lekker weer...
In Pilar de la Horadada is het eigenlijk het hele jaar lekker weer, met temperaturen tussen de 18 en 32 graden. Op het loungeterras aan de voorzijde van de villa geniet je dus 's ochtends al van je kop koffie. En 's avonds neem je gewoon nog een duik, terwijl het zwembad mooi verlicht is.

De villa is ook een fantastische plek voor kinderen
Van een bommetje in het zwembad tot ravotten op het dakterras of een spelletje Halli Galli: aan alles is gedacht. Tegenover de villa ligt een schaduwrijk parkje met heerlijke palmbomen en een speeltuin. De kids pakken hun stepjes en racen er op los. Samen een dag op pad? In de directe omgeving zijn tal van leuke activiteiten, locaties en attracties voor kinderen. Check onze tips! 

IMG_1847.jpg
bottom of page